Behandlinger

Behandlinger

Jeg arbejder med hele mennesket og ud fra princippet at alt hænger sammen. Hvordan vi lever, socialisere, spiser og tænker på påvirker vores livs kvalitet. Behandlingen bliver sammensat ud fra hvad du har brug for samt din historie og livsstil.

Nedenfor forklare jeg kort nogle vigtige områder og teknikker som jeg mener er vigtige for at skabe et godt resultat.

Deamouring:

Kommer du ud for smerte / angstfulde eller grænseoverskridende oplevelser danner kroppen en form for panser som beskyttelse, det kaldes et amour. Selvom vi ikke husker disse oplevelser sidder de stadig i kroppen som myoser, spændinger eller en følelsesløshed. Dette amour tilbageholder os i et destruktivt mønster af frygt, utilstrækkelighed m.m. som både kan påvirke vores hverdag men også seksuelt. Man kan arbejde med dette panser via deamouring, det er en kropsterapi som inkl. tryk massage og vejtræknings øvelser m.m. Deamouring kan udføres overalt på kroppen samt ydre og indre køns områder (vagina, penis og analt). Deamouring af kønnet forklares nærmere under tantra.

Afspænding af maven:

  • Er godt for vores organer og nervesystem.
  • Spændinger kan sætte sig omkring vores organer, tarme eller blokkere for vores lymfe / kredsløb system.
  • Spændinger i maven kan både komme fra uforløste følelser som stress, sorg m.m.

Vejrtrækningen:

  • Vejrtrækningen under behandlingen er essentiel.
  • Din vejrtrækning påvirker dit nervesystem og du kan bruge din vejrtrækning til at flytte fokus fra tankermyldre ned i kroppen.