Vegatest

Få dig et sundheds tjek og en bedre livskvalitet med et skrædddersyet forløb.

  • Udrensning/detox
  • Vitamin og Mineral test
  • Fødevare intolerence
  • Gigt
  • Fordøjelsesproblemer
  • Smerter
  • Migræne
  • Stofskifteproblemer og meget mere

Hvordan forgår behandlingen?

Jeg vil først og fremmest høre dine ønsker og mål med forløbet.

Jeg vil gerne vide hvordan du lever både i forhold til kost, allergier, motion, sociale forhold, mentale tilstand og din sygdoms historie fra barnsben (skriv evt disse ting ned og medbring til 1. konsultation).

En vegatest kan måle hvordan dit immunforsvar reagere, din optagelse af næringstoffer, udskillelse af affaldstoffer samt bakterier, virus og parasitter i kroppen.

Det er en resonans test og det forgår ved at du sidder med en kontaktelektrode i den ene hånd og jeg igennem et pkt i den anden hånd sender svingninger igennem din krop (behandlingen går på ingen måde ondt eller er ubehagelig). Igennem et dobbelt tryk bliver svingningerne ved første tryk sendt fra pkt til kontakt elektroden igennem kroppen hvorefter maskinen modtager svaret ved anden tryk.

Dagen du kommer skal du så vidt muligt undgå alle stimulanse fx. kaffe, sukker, alkohol osv. Da det kan påvirker resultatet

Kontraindikationer for testen er

– Epilepsi

– Patienten med pacemaker

 

Jeg vil anbefale at vi laver en posturologisk test hvor vi kigger på eventuelle skævheder i kroppen som kan give blokkeringer, smerter og funktionelle problemer m.m.

I slutningen af behandlingen sammensætter vi forløbet og evt produkter ud fra informationerne vi har fået.

Det er en fordel at aftale en opfølgende behandling. Der er også mulighed for online vejledning som kan være en god støtte.

Lina Quarto - Lina Quarto

Lina Quarto

uddannet Heilpraktikker og massør
Lina Quarto
Heilpraktikker og Massør
Heilpraktik er en holistisk behandlings form. hvor jeg arbejder med årsags behandling frem for symptom behandling.
Alt hænger sammen dvs. kost, livsstil, sygdomshistorie fra helt lille til voksen, organ funktioner og den mentale tilstand m.m. har indflydelse på vores helbred og livskvalitet i dag.