Kærlighed og accept af sig selv og sin krop

Selv kærlighed har været en stor del af min udvikling.

Selv kærlighed eller at dyrke sig selv har ikke noget med at være selvglad eller narcissist. Det handler om at komme i kontakt med sin kerne, sine følelser og glæden ved at være det fantastiske væsen man nu er. Livet bliver så meget federe når man accepterer og giver sig selv lov til at være autentisk fuldt ud.

Livet er lidt af en rutsjetur og det kan være udfordrende i perioder hvor tingene ikke helt køre på skinner eller man er ramt ind i en periode med depression, sorg, vrede e.lign.. og det er præcis det tidspunkt man skal dyrke og mærke efter hvad man har brug for og give det til sig selv.

Man kan igennem livet føle man flyver langt op over skyerne og man kan have følelsen af at være faldet i en brønd som man kæmper i evigheder for at komme op af. Bump i livet kan gøre os stærke men i de svære perioder opbygger vi en skald som beskyttelse af vores følelser. Den skald tager vi ofte med os videre i livet og gør at vi kan have svært ved at har svært ved at mærke vores ægte behov og følelser.