Hvordan holder du gnisten under et forløb

Når man sætter sig for at køre en detox eller et andet form for forløb hvor man skal ud af de dårlige vaner og “addictions” man har skrabet til sig med tiden, alt for meget slik, sukker, kaffe, alkohol m.m. Kan det være svært at holde lysten og modet under hele forløbet. Der sker en masse mekanismer under sådan et forløb. Det er ret spændende at studere og lære disse mekanismer at kende.

Når vi beslutter os for at køre en detox laver vi en aftale med os selv om nogle fødevare eller ting i vores hverdag vi skal stoppe med da det ikke gavner men måske nærmere har en destruktiv effekt på vores livskvalitet. Mange af os er drevet af “addictions” fx.kaffe, sukker, slik, alkohol eller bare mad generelt. Når vi tager disse ting ud af vores dagligdag tilfører vi i stedet en masse gode og sunde vaner både igennem kost og livstil. Disse ændringer kan føles som en kamp.

At beslutte sig for at lave disse ændringer er fordi man ønsker at gøre noget godt for sig selv eller måske er man så langt ude at man ikke engang ved hvad det vil betyde at gøre noget godt for sig selv og skal til at lære det.

Det kan være svært at gøre noget godt for sig selv som ikke har en matriel betydning eller hvordan andre folk ser os, det kræver en helt andet disciplin.

En uge inde i forløbet eller måske allerede på anden dagen kan vi få følelsen af det mere er en byrde end en gave til os selv. Vi kan få følelsen af det er noget vi “SKAL” gør frem for lysten og glæden i den beslutning vi startede med.

Der er 2 ting jeg vil anbefale at træne under dit forløb som du vil have gavn af igennem hele dit liv.

Diciplin træning og self love 🙂

Jeg vil anbefale at du finder en makker hvor i kan støtte hinanden, give hinanden feedback og vokse sammen.